Wat maakt ons experts?

Wij doen dit al heel lang.

We hebben tientallen jaren ervaring in de jamon-business. Onder ons kennen we, vaak op voornaam, vrijwel alle jamon-producenten in Spanje. Daarom voeren we, naast internationale merken zoals Cinco Jotas en Joselito, jamones van kleinere, lokale bedrijven zoals Isaac Martín, Montaraz en Campo Alto. En merken als Prim, een grote waarde in Spanje maar elders onbekend. We hebben deze winkel samengesteld op basis van onze ervaring, expertise en relaties. Geniet ervan!

ramon.jpg

Ramón Baiget

Raón is mede-eigenaar van Ibericsa, een van Barcelona’s belangrijkste distributeurs van gastronomische jamon. Hij levert al meer dan 30 jaar jamon en andere lekkernijen aan de beste restaurants en winkels in de regio. Hij kent de boeren, hij kent kwaliteit, hij kent jamon. Hij is verantwoordelijk voor het selecteren van het beste dat Spanje te bieden heeft. Ramón is onze inkoper.

victor.jpg

Victor Gomez

Victor is Ramón’s partner in Ibericsa,een van de beste gastronomische jamonproducenten van Spanje. Zijn kuddes iberico-varkens zwerven over 10.000 hectare glooiend eikenbos in Salamanca. Victor is een van onze leveranciers.

josh-1.jpg

Josh Merrow

Josh is dubbel Amerikaans/Spaans staatsburger, en sinds 1999 bezig met het opzetten en runnen van online winkels. Hij werkt sinds 2007 met Victor en Ramón. Hij kent e-commerce, online beveiliging en weet dat een online bedrijf, wil het goed kunnen gedijen, moet voldoen aan de eisen van het publiek en 100% van zijn klanten tevreden moet stemmen. Josh runt de winkel.

josep2-1.jpg

Josep Baiget

De zoon van Ramón zorgt ervoor dat de bestellingen perfect worden verpakt en op tijd worden verzonden. Josep houdt toezicht op het magazijnpersoneel en de logistiek.

montse.jpg

Montse Vancells

Montse beantwoordt onze telefoons en e-mail in het Engels en Spaans. Ze heeft 15 jaar in de jamon-business gewerkt. Wil je telefonisch bestellen of heb je een vraag, compliment of klacht, zij staat voor je klaar.

Sluit je aan bij HamExpert!
Schrijf je in voor onze (onregelmatige) nieuwsbrief en we sturen je een kortingscode.
    Abbonneer je